Kolombiya'da binaların üzerine uçak düştü: 8 ölü

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kolombiya'da binaların üzerine uçak düştü: 8 ölü

DÜNYA Haberleri

Kolombiya’nın Medellin şehrinde uçak, binaların üzerine düştü. Dört apartman zarar görürken korkunç kazada 2 pilot ve 6 yolcu hayatını kaybetti. Dağlık bir kent olan Medellin'de bu kaza ilk değil...

Kolombiya’nın Medellin şehrinde sabah saatlerinde korkunç bir kaza yaşandı. Küçük bir uçak,  "Belen Rosales" yerleşim bölgesine düştü. Olayda 8 kişi hayatını kaybederken 4 evde hasar meydana geldi. Yetkililer, ölenlerin uçakta seyahat eden 6 yolcu ile 2 pilot olduğunu bildirdi.

Kolombiya'da binaların üzerine uçak düştü: 8 ölü

KAZANIN SEBEBİ: MOTOR ARIZASI

Medellin Belediye Başkanı Daniel Quintero, uçağın şehirdeki Olaya Herrera Havaalanı’ndan kalkış yaptıktan sonra motor arızası yaşadığını söyledi. Quintero, uçağın inişe yapmak üzere havaalanına dönmeye çalışırken düştüğünü aktardı. Kolombiya Sivil Havacılık yetkilileri, uçağın Wings Trade Support şirketine ait olduğunu ve özel seyahatler için kiralandığını belirtti.

Kolombiya'da binaların üzerine uçak düştü: 8 ölü

CHAPECOENSELİ FUTBOLCULAR DA MEDELLİN'DE UÇAK KAZASINDA ÖLMÜŞTÜ

Dağlık bir bölgede bulunan Medellin'de zaman zaman uçak kazaları olabiliyor. Brezilya Birinci Futbol Ligi takımlarından Chapecoense'nin oyuncularını ve teknik ekibini taşıyan uçak, 29 Kasım 2016'da Medellin'de dağlık araziye çakılmıştı. Uçakta bulunan 77 kişiden 71 kişi hayatını kaybetmişti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...