Letonya Rusya'ya sınırını kapattı

- Güncelleme:
Letonya Rusya'ya sınırını kapattı

DÜNYA Haberleri

Ukrayna’da başlayan savaşın ardından Rus akınına tanık olan Letonya, Wagner krizinin arından Rusya’ya sınırını kapattı. Letonya Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada "güncel olaylar nedeniyle" girişlerin kabul edilmeyeceği belirtildi.

Rus ordusu ile paralı asker grubu Wagner arasında patlak veren krizin ardından komşu ülkeler, güvenlik önlemlerini artırdı. Özellikle Estonya ve Letonya’da güvenlik önlemleri artırılarak, Rusya’ya “seyahat etmeyin” uyarısı yapıldı. Polonya, Fransa ve İngiltere ise gelişmeleri yakından izliyor.

RUSYA SINIRINI KAPATTI

Letonya Dışişleri Bakanlığı'ndan bir açıklama daha yapıldı. Letonya, Rusya'ya sınır kapılarını kapadı. Ülkeden ayrılanların girişi kabul edilmeyecek. Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada da "güncel olaylar nedeniyle" ayrılanların girişinin kabul edilmeyeceğini söylendi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...