Lübnan'da camiden çıkanlara silahlı saldırı: Çok sayıda ölü ve yaralılar var

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Lübnan'da camiden çıkanlara silahlı saldırı: Çok sayıda ölü ve yaralılar var

DÜNYA Haberleri

Lübnan'da bir kişi gündüz saatlerinde camiden çıkanlara silahlı saldırısı düzenledi. Yapılan saldırı sonrası olay yerine çok sayıda asker sevk edildi. Askerler ve silahlı şahıs arasında çatışma çıktı.

Lübnan askerleri ve silahlı bir kişi arasında çıkan çatışmada 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı. Anadolu Ajansı'ndan alınan bilgilere göre; Lübnan medyasında yer alan haberlere göre askerler, ülkenin doğusundaki Beka vilayetine bağlı Bar İlyas bölgesindeki bir camide hakkında tutuklama kararı çıkarılan bir zanlıyı yakalamak isterken silahlı çatışma çıktı.

CAMİDEN ÇIKANLARA SALDIRDI

Kaçmaya çalışan zanlının camiden çıkan sivillerin üzerine ateş açması sonucu bir kişinin öldüğü, 5 kişinin yaralandığı kaydedildi. Zanlının ağır yaralandığı ve hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Söz konusu zanlının hangi suçtan arandığına dair ise herhangi bir detay verilmedi. (Kaynak: Anadolu Ajansı)

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...