Lüks araçlar pert oldu! Ferrari ve Lamborghini karavana çarptı: 2 ölü

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

DÜNYA Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

İtalya’nın Sardunya Adası’nda düzenlenen süper otomobil turu sırasında feci bir kazada yaşandı. Lüks otomobillerden oluşan konvoyda, Ferari ve Lamborghini önünde seyreden karavana çarptı. Kazada 2 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi. O anlara cep telefonu ile saniye saniye kaydedildi.

İtalya’nın Sardunya Adası’nda  2 Ekim’de düzenlenen süper otomobil turu sırasında meydana gelen feci kazada 2 kişi canından oldu. 

FERRARİ VE LAMBORGHİNİ KARAVANA ÇARPTI

Lüks otomobillerden oluşan konvoyda, Ferari ve Lamborghini önünde ilerleyen karavana çarpınca zincirleme kaza meydana geldi. Kaza Ferari'nin aracın, önündeki Lamborghini'yi solladığı sırada yaşandı. 

FERRARİ ALEV ALEV YANDI

Ferari kazanın ardından yoldan çıkarak alev aldı. Araçta bulunan 67 ve 63 yaşlarındaki İsviçreli karı koca hayatını kaybetti. Kazada Lamborghini de önünde karavana çarparak yoldan çıktı. Çarpmanın etkisi ile yan yatan karavandakiler ise kazadan yara almadan kurtuldu.

KAZA ANI KAMERADA

Lüks araçların geçisini cep telefonu ile kayda alan bir kişi kaza anını da saniye saniye çekmiş oldu. 

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...