Maytap fabrikasında korkunç patlama! 11 ölü 12 yaralı

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Maytap fabrikasında korkunç patlama! 11 ölü 12 yaralı

DÜNYA Haberleri  / Anadolu Ajansı

Hindistan'da bulunan bir maytap fabrikasında patlama meydana geldi. Patlama sonucu çıkan yangında 11 kişi hayatını kaybederken 12 kişi ise yaralandı. Olayın Hindistan'da bir haftada meydana gelen ikinci büyük yangın olması dikkat çekti.

Hindistan'ın Tamil Nadu eyaletinde bir maytap fabrikasında meydana gelen patlamada 11 kişinin öldüğü, 12 kişinin yaralandığı bildirildi.

Asian News International'da (ANI) yer alan haberde, dün sabah saatlerinde, Tamil Nadu eyaletinin Ariyalur ilçesindeki bir maytap fabrikasında patlama meydana geldiği belirtildi.

Haberde, patlamada ve ardından çıkan yangında 11 kişinin yaşamını yitirdiği, 12 kişinin ise yaralandığı ifade edildi.

Ariyalur ve Perambalur'dan itfaiye ekiplerinin yangını söndürdüğü ve yaralıların tedavi altına alındığı kaydedildi. Polis, patlamaya dair soruşturma başlatıldığı, fabrika sahibi ve müdürünün ise gözaltına alındığı bilgisini paylaştı.

BİR HAFTADA İKİ BÜYÜK YANGIN

Hindistan'ın Maharaştra eyaletindeki 7 katlı binada çıkan yangında ilk belirlemelere göre 7 kişi hayatını kaybetti, 44 kişi yaralandı.

The Times of India gazetesinin haberine göre, eyaletin başkenti Mumbai'nin Goregaon bölgesindeki 7 katlı binada henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Mumbai itfaiyesinden yapılan açıklamada, yangında ilk belirlemelere göre 7 kişinin yaşamını yitirdiği, 44 kişinin yaralandığı bildirildi.

Açıklamada, yaralıların yakındaki hastanelere sevk edildiği, 5'inin durumunun kritik olduğu belirtildi.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...