Nasıl geldikleri bilinmiyor! Terk edilen maden gizemli araç mezarlığı oldu

Düzenleyen: / Kaynak: The Sun
- Güncelleme:
Nasıl geldikleri bilinmiyor! Terk edilen maden gizemli araç mezarlığı oldu

Dünya Haberleri  / The Sun

Terk edilmiş bir madende, bir zamanların popüler araçlarından ve ürünlerinden oluşan yığın dikkatleri üzerine topladı. Onlarca senedir bölgede çürüyen araçların mağaraya nasıl geldikleri ise bilinmiyor.

1970'li yıllarda İngiltere'de en çok satan araba olan efsanevi mavi 'Ford Cortina' ve eski bir tüplü televizyon gibi birçok ürünün bulunduğu bu yer bir müze değil. Galler'deki bir dağ altında, yıllardır terk edilmiş araçların bulunduğu maden, dikkatleri üzerine topladı. Bu eski maden ocağı, çürümüş araç kalıntılarıyla dolu ve zamanın nasıl durduğunun ürkütücü bir hatırlatıcısı.

Batı Galler'deki Corris Uchaf köyü yakınlarında bulunan terk edilmiş ve suyla dolmuş olan bu maden, beklenmedik bir biçimde insanların ilgisini çekti. Uzun yıllardır işlemeyen bu tesis içerisinde ikonik araçlar ve ev eşyaları gibi çeşitli nesneler yer alıyor.

Nasıl geldikleri bilinmiyor! Terk edilen maden gizemli araç mezarlığı oldu - 1. Resim

ARABA YIĞINI TAVANA KADAR UZANIYOR

En dikkat çekici şey ise, tavanı dolduran araba yığını. Arabaların yanı sıra eski buzdolapları ve televizyonlar da var. Mağara ıssız ve ulaşması tehlikeli olmasına rağmen birçok ulusal ve uluslararası ziyaretçiyi çekiyor. Mağaraya girmek için dik bir yamaçtan inmek gerekiyor.

İçeride çürüyen demir, yağ ve plastik karışımı bir tüketici eşyası müzesi bulunuyor. Bu yer, 1960'lar ve 70'lerin İngiliz aile yaşamına dair bir anıt gibi. Doğa fotoğrafçısı Gareth Owen, bu etkileyici yeri görüntüledi ve bu araç mezarlığının büyüklüğüne dikkat çekti.

Diğer yandan, bir sosyal medya fenomeni İrlanda'da terk edilmiş bir şatonun yakınında başka bir araç mezarlığı keşfetti.

Nasıl geldikleri bilinmiyor! Terk edilen maden gizemli araç mezarlığı oldu - 2. Resim

Düzenleyen:  - Dünya
Kaynak: The Sun
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...