Netanyahu meydan okudu: Cevabımız Orta Doğu’yu değiştirecek

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Netanyahu meydan okudu: Cevabımız Orta Doğu’yu değiştirecek

DÜNYA Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

İsrail Başbakanı Netanyahu, üç gündür devam eden çatışmalara ilişkin konuştu. Netanyahu, "İsrail’in Hamas saldırılarına verdiği yanıt Orta Doğu’yu değiştirecek” dedi.

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, “İsrail’in Hamas saldırılarına verdiği yanıt Orta Doğu’yu değiştirecek” dedi.

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İsrail-Hamas arasındaki çatışma devam ederken bugün yaptığı açıklamada, “İsrail’i,n Hamas saldırılarına verdiği yanıt Orta Doğu’yu değiştirecek” dedi.

Başbakanlık Ofisi’nde Netanyahu'nun, Hamas’ın operasyon başlattığı güney kentlerin belediye başkanları ile görüşme gerçekleştirdiği aktarıldı.

İSRAİL GAZZE'Yİ HAVADAN BOMBALANDI

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıları gece boyu sürdü. 500'den fazla hava saldırısının düzenlendiği belirtilirken, bir camii de bombaların hedefi oldu. Üç günden bu yana düzenlenen saldırılarda 560 Filistinli, 800 İsrailli hayatını kaybetti. İsrail ise Gazze Şeridi'nin ablukaya alınacağını açıkladı.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Memo 9 Ekim 2023 17:37

Bu kopek netayahuya bu Müslüman devletler bir şey diyemeyecek mi

İnsan 9 Ekim 2023 17:36

Lanet olsun masum insanları katledenlere

Sonraki Haber Yükleniyor...