Netanyahu'dan yeni katliam duyurusu: Tüm gücümüzle Gazze'ye gireceğiz

Kaynak: Dış Haberler
- Güncelleme:
Netanyahu'dan yeni katliam duyurusu: Tüm gücümüzle Gazze'ye gireceğiz
Dünya Haberleri  / Dış Haberler

İsrail, 19 aydır aralıksız olarak saldırılar düzenlediği Gazze Şeridi'ne yönelik kapsamlı bir operasyon hazırlığına girişti. Bebek katili Başbakan Binyamin Netanyahu, İsrail güçlerinin "mutlak zafere" ulaşana kadar saldırıları sürdüreceğini duyurdu.

Abluka altındaki Gazze Şeridi'nde, 7 Ekim 2023'te yapılan saldırıyı bahane ederek katliamlarını artıran İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Gazze Şeridi'nde İsrail ordusunun operasyonlarını artıracağını duyurdu. 

Netanyahu, Hamas tarafından esir alınan 10 askerin geri verilmesi durumunda "onları alıp operasyonu tamamlayacaklarını" söyledi.

"GAZZE'DE MUTLAK ZAFER HEDEFLİYORUZ"

Siyonist Başbakan operasyonların hız kesmeden devam edeceğini vurgulayarak, "Önümüzdeki günlerde Hamas'ın yenilgisini tamamlamak için tüm gücümüzle gireceğiz" dedi. 

GEÇİCİ ATEŞKES GÜNDEMDE Mİ?

Netanyahu, "Savaşı durduracağımız bir durum söz konusu olmayacak ama belli bir süre ateşkes sağlayıp, sonra sonuna kadar devam edebiliriz" şeklinde konuştu.

ESİR SERBEST KALDI, İSRAİL GAZZE'Yİ VURDU

Sağlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, İsrail ordusu, Gazze kentinin ed-Durc Mahallesi'nde yerinden edilen insanların sığındığı er-Remle Okulu'nun çevresini topçu atışlarıyla hedef aldı.

Saldırıda Filistinli bir kadının öldüğü, bir kız çocuğunun da ağır yaralandığı bildirildi.

Saldırı, İsrail ordusunun, Gazze'deki Uluslararası Kızılhaç Komitesi'nden ABD-İsrail çifte vatandaşı esir asker Alexander'ı teslim aldığını duyurmasının ardından düzenlendi.

Kaynak: Dış Haberler

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...