Öğrenci dolu tekne alabora oldu! 10 çocuk kayıp

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Öğrenci dolu tekne alabora oldu! 10 çocuk kayıp

DÜNYA Haberleri  / Anadolu Ajansı

Hindistan'da öğrencileri taşıyan bir tekne alabora olunca ortalık savaş alanına döndü. 20 çocuk kurtarmayı başarsalar da 10 öğrenci sularda kayıplara karıştı. Çocukları arama çalışmaları devam ediyor.

Hindistan'da yakın zamanda alabora olan teknede 22 kişi haatını kaybetmişti. Hindistan'ın Bihar eyaletinin Muzaffarpur kentindeki Bagmati Nehri'nde 30 öğrencinin bulunduğu teknenin alabora olması sonucu 10 çocuğun kaybolduğu bildirildi. The Times of India gazetesinin haberine göre yetkililer, Bagmati Nehri'nde yerel saatle 10.30-11.00 sularında öğrencileri taşıyan küçük teknenin alabora olduğunu açıkladı.

20 ÇOCUK KURTARILDI

İlk belirlemelere göre teknedeki 30 çocuktan 20'sinin kurtarıldığı, kayıp 10 öğrenci için arama kurtarma çalışmalarının sürdüğü kaydedildi. Yetkililer, ayrıca Ulusal Afet Müdahale Gücü (NDRF) ve Eyalet Afet Müdahale Gücü (SDRF) personelinin de bölgeye intikal ettiğini belirtti.

"AİLERERE YARDIM EDİLECEK"

Eyalet Başbakanı Nitish Kumar da "Arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Eyalet hükümeti, olaydan etkilenen ailelere gereken yardımları yapacaktır." açıklamasında bulundu.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...