Öldüğü iddia ediliyordu: İran Dini Lideri Hamaney, kameraların karşısına çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Öldüğü iddia ediliyordu: İran Dini Lideri Hamaney, kameraların karşısına çıktı

DÜNYA Haberleri  / İHA

Hakkında "öldüğü, kalp ameliyatı geçirdiği, komada olduğu" gibi çeşitli iddialar ortaya atılan İran lideri Hamaney, dini bir törende ortaya çıktı.

İran Dini Lideri Ayetullah Ali Hamaney, hakkında çıkan "öldü" veya "ağır hasta olduğu" iddialarının gerçek olmadığı ortaya çıktı. Hamaney, söz konusu iddiaların ardından ilk kez Tahran'da düzenlenen dini bir merasimde kameralar karşısına çıktı.

AYAKTA KONUŞUP GENÇLERE TAVSİYE VERDİ

İran Dini Lideri Ayetullah Ali Hamaney, hakkında çıkan "öldü" veya "ağır hasta olduğu" iddialarının ardından bugün İran'ın başkenti Tahran'da İmam Humeyni Hüseyniyesi'nde düzenlenen Erbain merasimleri kapsamında ülkedeki gençlik gruplarının temsilcileriyle bir araya geldi. İki hafta gibi uzun bir sürenin ardından ilk kez Tahran'da düzenlenen dini bir merasimde kameralar karşısına çıkan Hamaney, konuşmasını ayakta gerçekleştirirken gençlerden sabır ve azimle mücadele etmeye devam etmeleri çağrısında bulundu.

Öldüğü iddia ediliyordu: İran Dini Lideri Hamaney, kameraların karşısına çıktı
Hamaney 2 haftadır hiçbir yerde görünmüyordu...

BİR SÜREDİR PROGRAMLARINI İPTAL EDİP HİÇBİR YERDE GÖRÜNMÜYORDU

Hamaney'in hasta ve ameliyat olduğuna ilişkin haberler ilk olarak 3 Eylül tarihinde iddia edilmişti. 3 Eylül tarihinden itibaren Hamaney'in hiçbir programına katılmaması ve bazı programlarını iptal etmesi, hakkındaki iddiaları güçlendirmişti. Son olarak New York Times, Hamaney'in sağlık durumuna ilişkin haberinde, durumunun iyi olmadığını, ağır bir ameliyat geçirdiğini iddia etmişti.

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...