Rus turist tatil için geldiği Mısır'da göz göre göre köpek balığına yem oldu!..

Düzenleyen:
- Güncelleme:

DÜNYA Haberleri

Mısır’ın popüler tatil bölgelerinden biri olan Hurgada'da kıyıya uzak bir yerde yüzen Rus turist herkesin gözleri önünde köpek balığı tarafından parçalandı. Kan donduran anlar bir turistin cep telefonu ile anbean kaydedildi.

Tatil için Mısır'a giden Rus turist denizde yüzerken köpek balığı tarafından öldürüldü. Acı anlar cep telefonu kamerası ile anbean kaydedildi. 

ÇIĞLIK ATARAK YARDIM İSTEDİ KİMSE GİTMEDİ

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; Hurgada halk plajında denize giren Rus turist, kıyıdan uzak bir noktada yüzerken önüne çıkan köpek balığının saldırısına uğradığı. Köpek balığından kurtulmak için uzun süre çabalayan turist, çığlık atarak çevredeki insanlardan yardım istedi. İnsanlar ise yardım etmek yerine o anları izlemekle kaldı. 

TURİSTİN CESEDİ ÇIKARILDI, KÖPEK BALIĞI DA YAKALANDI

Güvenlik güçleri saldırının ardından köpekbalığını yakaladı. Rus turistin cansız bedeni sudan çıkarıldı. 

RUS KONSOLOSLUĞUNDAN VATANDAŞLARINA "DİKKATLİ OLUN" UYARISI

Rusya'nın Hurgada Konsolosluğu tarafından yapılan açıklamada, "Hurgada'da bulunan Rus vatandaşlarının dikkatine. 8 Haziran'da, Hurgada (Dream Beach'te) bir Rus, köpekbalığı saldırısında öldü. Hurgada'daki Rus konsolosluğu, Rus vatandaşının ailesine ve yakınlarına taziyelerini sunuyor" ifadeleri kullanılarak, Rus turistlerin denize girdiklerinde dikkatli olmaları istendi.

PLAJ KAPATILDI

Saldırının olduğu plaj ise güvenlik gerekçesiyle kapatılırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sibel13 Haziran 2023 18:21

Ortada bir köpekbalığı saldırısı var,diğer insanların nasıl yardım etmesini bekliyorsunuz?

Sonraki Haber Yükleniyor...