Rusya İdlib'i havadan vurdu: 3 kişi hayatını kaybetti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Rusya İdlib'i havadan vurdu: 3 kişi hayatını kaybetti

DÜNYA Haberleri

Rusya uzun bir aradan sonra Suriye'nin kuzeyindeki İdlib kentine hava saldırısı düzenledi. Saldırıda 3 kişi hayatını kaybederken, 6 kişi yaralandı.

Rusya, Suriye’deki varlığını sürdürürken bugün İdlib kentine hava saldırısı düzenledi. Rus savaş uçaklarının gerçekleştirdiği saldırı sonucu 3 kişi hayatını kaybederken, 6 kişi yaralandı.

Suriye İnsan Hakları Gözlemevi tarafından yapılan açıklamada, isyancıların bulunduğu bölgeye 4 saldırının yapıldığı, kurtarma ekiplerinin ise hala yıkılan binaların molozlarını kaldırmakla meşgul oldukları ifade edildi.

EN SON 25 HAZİRAN'DA SALDIRI DÜZENLEMİŞTİ

Rusya tarafından Suriye’de yapılan saldırılarda Haziran ayının sonunda bir artış gözlenirken, 25 Haziran’da Idlib’e düzenlediği hava saldırılarında en az 13 kişi hayatını kaybetmiş, Cisr el-Şuğur'da ise bir meyve sebze pazarında gerçekleştirilen saldırıda ikisi çocuk 9 kişi yaşamını yitirmişti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...