Rusya sivilleri vurdu! Market sırasında bomba

Düzenleyen:
Rusya sivilleri vurdu! Market sırasında bomba

DÜNYA Haberleri

Rus ordusu, Ukrayna'da bir markette ödeme için sıra bekleyen vatandaşları hedef aldı. Söz konusu saldırıda ölen ya da yaralanan vatandaşların olup olmadığı henüz bilinmiyor.

Rusya-Ukrayna savaşı tüm şiddetiyle devam ediyor. Tüm dünyanın rahat bir nefes almak için beklediği ateşkes haberi henüz gelmezken Rusya, sivillere saldırılarına bir yenisini daha ekledi. Rusya’nın Ukrayna’nın Harkov kentindeki bir markette sıra bekleyen sivilleri vurduğu anlara ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

SALDIRIDA ÖLÜ YA DA YARALI OLUP OLMADIĞI BİLİNMİYOR

Rusya’nın Ukrayna’ya 24 Şubat’ta başlattığı saldırılar devam ederken, Rus ordusunun 16 Mart’ta Ukrayna’nın Harkov kentindeki bir markette sıra bekleyen sivilleri vurduğu anlara ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Rus bombardımanın hedefi olan siviller neye uğradığını şaşırırken, patlamanın ardından kaçtıkları görüldü. Saldırıda ölü ya da yaralı olup olmadığı hakkında ise açıklama yapılmadı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...