Rusya'nın sınır şehrini drone'larla hedef aldılar: 3 kişi hayatını kaybetti

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Rusya'nın sınır şehrini drone'larla hedef aldılar: 3 kişi hayatını kaybetti

DÜNYA Haberleri  / Anadolu Ajansı

Ukrayna, Rusya'yı insansız hava aracı (İHA) saldırılarıyla test ediyor. Ukrayna ordusunun sınır şehri Belgorod'ı hedef alan son İHA saldırısında 3 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Ukrayna, Rusya topraklarına yönelik insansız hava aracı (İHA) saldırılarıyla Moskova’nın canını yakmaya devam ediyor. Başkente yapılan saldırıda 3 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Rusya'nın Belgorod Bölge Valisi Vyaçeslav Gladkov, Ukrayna sınırı yakınlarında bulunan Belgorod bölgesindeki duruma ilişkin bilgiler paylaştı.

Ukrayna Silahlı Kuvvetlerinin bölgeye saldırı gerçekleştirdiğini belirten Gladkov, "Ukrayna ordusu, insanlar dışarıdayken bir İHA'dan patlayıcı madde bıraktı. İki kişi aldıkları yaralardan ötürü olay yerinde hayatını kaybetti. Sağlık görevlileri bir yaralıyı daha kurtarmak için sonuna kadar uğraştı ancak çabaları sonuç vermedi." ifadelerini kullandı.

Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna'nın bugün başkent Moskova'ya da 3 İHA ile saldırı girişiminde bulunduğunu, girişimlerin engellendiğini bildirmişti.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

 

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...