Saldırı ve baskınlara boyun eğmediler! Mescid-i Aksa'da 200 bin Müslüman namaz kıldı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Saldırı ve baskınlara boyun eğmediler! Mescid-i Aksa'da 200 bin Müslüman namaz kıldı

DÜNYA Haberleri

İşgalci İsrail güçlerinin baskı ve saldırıları arttırdığı Mescid-i Aksa'da 200 bin Müslüman, Ramazan ayının son cuma gününde yatsı ve teravih namazlarını kıldı.

Abluka altındaki Doğu Kudüs'te İşgalci İsrail'in saldırgan tututmu Ramazan'la birlikte arttı. Müslüman vatandaşların ibadetlerine engel olan ve saldırılarını artıran İsrail güçlerine rağmen, Filisitin halkı cesareti ve imanıyla mücadele etmeye devam ediyor. Mescid-i Aksa'da 200 bin Müslüman, Ramazan ayının son cuma gününde yatsı ve teravih namazlarını kıldı.

SEL OLUP AKSA'YA AKTILAR

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığına göre, İsrail polisinin 4 Nisan’da teravih namazından sonra işgal altında bulunan Doğu Kudüs’ün Eski Şehir bölgesindeki Mescid-i Aksa’ya baskın gerçekleştirerek Kıble Mescidi’ne sığınan Filistinlileri darp etmesi ve Gazze’ye yönelik hava saldırılarının ardından bölgede tansiyon yükselmişti. 

İsrail’in saldırılarının ardından Ramazan ayının üçüncü cumasında Filistinliler, Mescid-i Aksa’ya akın etti. Kudüs İslami Vakıflar İdaresi tarafından yapılan açıklamada, 200 bin kişinin yatsı ve teravih namazlarını İsrail’in sıkı önlemleri altında cuma namazını kıldığı belirtildi.

(İHA)

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...