Sokağa çıkma yasağı ilan edildi! Hortum felaketi: 3 ölü, 56 yaralı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Sokağa çıkma yasağı ilan edildi! Hortum felaketi: 3 ölü, 56 yaralı

DÜNYA Haberleri

ABD’nin Texas eyaletini vuran hortum nedeniyle 3 kişi hayatını kaybetti, 56 kişi yaralandı. Bölgede 50 binin üzerine eve elektrik sağlanamıyor.

ABD’nin Texas eyaletine bağlı Perryton'u hortum vurdu. Şiddetli fırtına nedeniyle elektrik hatları ve ağaçlar devrilirken, çok sayıda mobil ev yıkıldı. Kırtasiye, çiçekçi, kuaför gibi iş yerlerinde büyük hasar meydana geldi. Ülkedeki elektrik kesintilerini izleyen Poweroutage.us sitesine göre Texas ve Oklahoma'da yaklaşık 50 bin hane elektriksiz kaldı.

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI İLAN EDİLDİ

Ochiltree County Şerif Ofisi'nden yapılan açıklamada, hortum felaketi nedeniyle 3 kişinin hayatını kaybettiği, 56 kişinin yaralandığı duyuruldu. 2 kişinin ise kayıp durumda olduğu aktarıldı. Yıkımın boyutu ve yollara devrilen elektrik hatları nedeniyle gece yarısından itibaren saat 06.00'ya kadar sokağa çıkma yasağı uygulandığı ifade edildi.

Bölgedeki kurtarma ve hasar tespit çalışmaları sürüyor. (Kaynak: İhlas Haber Ajansı)

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...