Son dakika! Kudüs'te silahlı saldırı: Yaralılar var

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Son dakika! Kudüs'te silahlı saldırı: Yaralılar var

DÜNYA Haberleri

SON DAKİKA HABERİ: Doğu Kudüs'te Neve Yaakov Mahallesi'ndeki bir sinagoga düzenlenen saldırının ardından, bir saldırı daha gerçekleşti. Saldırıda iki kişi yaralandı.

Doğu Kudüs'ün Silvan Mahallesinde gerçekleştirilen silahlı saldırı sonucu 2 İsrailli yaralandı. Doğu Kudüs'ün Silvan Mahallesinde İsrailli yerleşimcilere ateş açıldı. Bölgeye polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İsrail polisinden yapılan açıklamada, saldırıda 2 kişinin yaralandığı, saldırganın ise etkisiz hale getirildiği duyuruldu. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Son dakika! Kudüs'te silahlı saldırı: Yaralılar var

SİNAGOG SALDIRISI

Kudüs'ün doğusundaki Neve Yaakov Mahallesi'nde bulunan bir sinagog silahlı saldırı düzenlendi. Polis tarafından yapılan açıklamada, olayda en az 8 kişinin hayatını kaybettiği, 10 kişinin de yaralandığı belirtildi.

SALDIRGAN ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Polis, olay yerine aracıyla gelen ve etrafa ateş açan şüphelinin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...