Stockholm savcısı İsveç'teki Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan PKK alçaklığını suç saymadı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Stockholm savcısı İsveç'teki Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan PKK alçaklığını suç saymadı

DÜNYA Haberleri

Son dakika haberi: Stockholm savcılığı geçtiğimiz hafta İsveç'te Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan PKK'nın alçak eylemiyle ilgili skandal bir karara imza attı. Savcılık, rezalet görüntülerin herhangi bir suç teşkil etmediğini öne sürerek ön soruşturmaya bile gerek duymadı.

Stockholm Şehir Savcılığı'nda görevli savcı, terör örgütü PKK/YPG destekçilerinin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan rezalet saldırıların suç teşkil etmediğini ve ön soruşturmaya gerek duyulmadığını açıkladı. Dolayısıyla İsveç'te adli makamlar PKK'nın bu rezaletine sahip çıkmış oldu. 

SKANDALLAR ÜLKESİ İSVEÇ'TEN YENİ BİR SKANDAL

Gün geçmiyor ki; İsveç'ten yeni bir skandal haber almayalım... Terörist iadeleri için ayak direten İsveç adli ve yargı makamları yeni bir skandal karar aldı. 

Geçtiğimiz günlerde terör örgütü PKK/YPG destekçileri İsveç'in başkenti Stockholm'de tarihi belediye binası önünde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef aldı.

Stockholm'de gerçekleşen terör eylemine Türkiye'den çok sert yanıt geldi. Ve İsveç'in Ankara Büyükelçisi Dış İşleri Bakanlığına çağırılarak nota verildi. İsveç'ten gerekli adımların hemen atılması istendi.

ÖRGÜT YANDAŞLARI PROVOKASYONLARINA DEVAM EDİYOR

Stockholm Şehir Savcılığı'nda görevli savcıdan ise skandal bir karar geldi. Savcı, terör örgütü PKK/YPG destekçilerinin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan rezalet saldırıların suç teşkil etmediğini ve ön soruşturmaya gerek duyulmadığını açıkladı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...