Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Taburcu olan Papa Francis: Hala hayattayım

Taburcu olan Papa Francis: Hala hayattayım
Fotoğraf Başlığı Taburcu olan Papa Francis: Hala hayattayim

Papa Francis, 29 Mart'ta solunum yolu enfeksiyonu nedeni ile kaldırıldığı hastaneden taburcu oldu. Dışarıda kendisini bekleyenleri selamlayan Papa, "Hala hayattayım" dedi.

Kaydet
a- | +A

Katoliklerin ruhani lideri 86 yaşındaki Papa Francis, çarşamba günü nefes darlığı nedeniyle yatırıldığı İtalya’nın başkenti Roma’daki Gemelli Hastanesi’nden taburcu oldu. Vatikan'dan yapılan açıklamada, bronşit teşhisi konulan Papa Francis'in tedaviye hızlı yanıt verdiği belirtildi.

Sabah saatlerinde hastaneden ayrılan Papa Francis, dışarıda kendisini bekleyen gazetecileri ve geçmiş olsun dileklerinde bulunanları selamladı. "Korkmadım, hala hayattayım" diyen Papa, daha sonra aracıyla Vatikan'a doğru yola çıktı.

Vatikan Sözcüsü Matteo Bruni, 29 Mart'ta yaptığı açıklamada Papa Francis'in son günlerde nefes almakta güçlük çektiğini ve solunum yolu enfeksiyonu tedavisi için birkaç gün hastanede kalacağını belirterek, "Testler, birkaç gün tıbbi tedavi gerektirecek bir solunum yolu enfeksiyonu olduğunu gösterdi" demişti.

BAKMADAN GEÇME
Papa
HABER

Papa'nın sağlık durumu nasıl? Vatikan'dan açıklama geldi

Papa Francis hastaneye kaldırıldı: Müşahede altında tutulacak
HABER

Papa Francis hastaneye kaldırıldı: Müşahede altında tutulacak

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Dünya
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.