Timsahın avı olmaktan kafasına yumruklar savurarak son anda kurtuldu

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
Timsahın avı olmaktan kafasına yumruklar savurarak son anda kurtuldu

DÜNYA Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

Hindistan'da arkadaşlarıyla suya nehre giren 14 yaşındaki çocuk timsah saldırısına uğradı. Timsahın kafasına yumruklar savuran çocuk 10 dakikayı geçen mücadelenin sonunda kurtuldu.

Hindistan’da Kani nehrinde bir çocuk arkadaşlarıyla suya girdi. 14 yaşındaki çocuğu suyun altında yakalayan dev timsah çocuğu sürüklemeye başladı. Dehşete kapılan genç çocuk timsahın kafasına üst üste yumruklar atarak mücadele etti.

Kendini kurtarmak için 10 dakikadan fazla mücadele ettiği belirtilen çocuk timsahın avı olmaktan kurtulmayı başardı. 14 yaşındaki çocuk hastaneye kaldırıldı.

Hindistan’da yerel kaynakların belirttiğine göre bölgede bu ay içerisindeki 3. Timsah saldırılarından biri mayıs ayında 54 yaşındaki bir kadında nehirde bulaşık yıkarken timsah saldırısına uğradı ve hayatını kaybetti.

Mayıs ayının başında ise bir kadın nehirde yıkanırken vahşice timsah saldırısına uğradı ve hayatını kaybetti.


Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...