Venezuela’da altın madeninde göçük: Çok sayıda ölü var

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Dünya Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Venezuela’da kaçak olduğu belirlenen bir altın madeninde işçiler çalıştığı sırada göçük meydana geldi. Göçük bir anda onlarca işçiyi yutarken, çok sayıda kişi hayatını kaybetti.

Bolivar eyaletinde kaçak işletilen Bulla Loca adlı altın madeninde göçük meydana geldi.

Kaza işçilerin çalışma saatlerinde yaşanınca çok sayıda kişi hayatını kaybetti. Madende meydana gelen çökme anı ise anbean kayıt altına alındı.

Bolivar Güvenlik Sekreteri Edgar Colina Reyes kazayı doğrularken, kazadaki can kaybına ve toprak altında mahsur kalanların sayısına ilişkin bilgi vermedi.

Venezuela İletişim ve Enformasyon Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, yetkililerin ölen, mahsur kalan veya yaralananların tam sayısına henüz ulaşamadığı ifade edildi.

Angostura Belediye Başkanı Yorgi Arciniega ise yaptığı açıklamada, kazada en az 30 kişinin hayatını kaybettiğini ve yaklaşık 100 kişinin toprak altında kaldığını ifade etti.

Madenin bulunduğu bölgeye arama-kurtarma ekipleri sevk edildi.

Düzenleyen:  - Dünya
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...