Yunanistan'da HİSAR-O paniği! 'Vurulabiliriz' diyerek duyurdular...

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Yunanistan'da HİSAR-O paniği! 'Vurulabiliriz' diyerek duyurdular...

DÜNYA Haberleri

Türkiye ile Libya arasında hem enerji hem de askeri alanda temaslar devam ediyor. Yunan basını da bu gelişmeleri yakından takip ediyor. Yunan basınından Pentopostagma, Türkiye’nin Al-Watiya hava üssüne HİSAR-O füze sistemi konuşlandırdığını ve Libya'da bulunan Türk sistemlerinin sayısının bilinmediğini yazdı. Ayrıca haberde "Yunanistan'a karşı yeni bir saldırı ekseni ile kalıcı olarak çevreleniyor" dedi.

'Türkiye Ateşle Oynuyor!' Bu başlık Yunan’dan...

Türkiye ile Libya arasında gerek enerji gerek askeri olarak temaslar devam ediyor. Türkiye’nin Libya Trablus yakınlarında bulunan El-Khums Limanının 99 yıllığına Türkiye’ye bir askeri üs kurması için kiralandığı sosyal medyada iddia edilmişti.

Türkiye ile Libya arasında temaslar aslında sınırlı değil. Bu iddialar yalanlandı ancak yeni bir gelişme var.

Yunan basınından Pentopostagma Türkiye’nin Al-Watiya hava üssüne HİSAR-O füze sistemi konuşlandırdığını ve Libya'da bulunan Türk sistemlerinin sayısı bilinmediğini yazdı. Ayrıca haberde Yunanistan'a karşı yeni bir kalıcı saldırı ekseni ile kalıcı olarak çevreleniyor dedi...

Detaylar Türkiye Gazetesi YouTube kanalında yayınlanan videoda...

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...