Zelenskiy, İsrail'i örnek verdi: Uzun süre savaşmaya hazırız

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Zelenskiy, İsrail'i örnek verdi: Uzun süre savaşmaya hazırız

DÜNYA Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy katıldığı bir televizyon programında savaşa dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Zelenskiy, 'İnsanlarımızı kaybetmezsek uzun süre savaşmaya hazırız' diyerek İsrail'i örnek verdi.

Rusya'nın Ukrayna'ya karşı başlatmış olduğu savaşta 2 yıl geride kaldı. Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, savaşa dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

ZELENSKİY, İSRAİL'İ ÖRNEK VERDİ

Katıldığı bir televizyon programında konuşan Zelenskiy, “İnsanlarımızı kaybetmezsek uzun süre savaşmaya hazırız. Kayıpları en aza indirmemiz lazım. Mesela İsrail gibi. Böyle yaşayabilmek mümkün.” dedi.

UKRAYNA BİNLERCE ASKERİNİ KAYBETTİ

Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, Ukrayna'nın yalnızca Haziran ve Temmuz aylarında 43 binden fazla asker, 26 uçak ve 25 Leopard tankı dahil olmak üzere yaklaşık 5 bin silah parçasını kaybettiğini açıklamıştı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...