Esed güçlerinin saldırılarında 63 kişi öldü

Esed güçlerinin saldırılarında 63 kişi öldü
Başlık ResmiEsed güçlerinin saldirilarinda 63 kisi öldü

Suriye'de Esed güçlerinin çeşitli kentlerde düzenlediği saldırılarda 63 kişi hayatını kaybetti.

Kaydet
|
Suriye'de, Beşşar Esed güçlerinin çeşitli kentlerde muhaliflerin denetimindeki yerlere havadan ve karadan düzenlediği saldırılarda 63 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.
Suriye İnsan Hakları Örgütü (SNHR) tarafından yapılan açıklamada, rejim güçlerinin havadan ve karadan yönetim karşıtlarının kontrolündeki yerlere düzenlediği saldırılar sonucu Halep'te 42, başkent Şam'ın banliyölerinde 13, Dera'da 5, Hama, Lazkiye ve Deyru'z Zor'da birer olmak üzere 63 kişi yaşamını yitirdiği belirtildi.
Ölenler arasında 5 çocuk ile 4 kadının da yer aldığı ifade edilen açıklamada, bir kişinin rejimin tutuklu merkezlerinde işkence sonucunda yaşamını yitirdiği vurgulandı.
Bu arada, Suriye Yerel Koordinasyon Komitesi (LCC) ise ABD öncülüğündeki koalisyon güçlerine ait savaş uçaklarının ülkenin kuzeydoğusunda yer alan Haseke'nin güneyindeki Nişva Mahallesi'nde terör örgütü DAEŞ merkezlerine saldırdığını duyurdu.
Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
EDiTÖRÜN SEÇTiKLERi
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.