MasterChef Şef Kim Elendi, Kim Gitti? Master Şef'e Kim Veda Etti? 3 Eylül KİM ELENDİ

Düzenleyen:
MasterChef Şef Kim Elendi, Kim Gitti? Master Şef'e Kim Veda Etti? 3 Eylül KİM ELENDİ

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

MasterChef ŞEF eleme adayları kimler oldu? MasterChef kim elendi, kim gitti? Kim veda etti? MasterChef Türkiye'de ilk eleme gecesi bu akşam yaşanacak. Eleme adayları belli oldu ve bir kişi yarışmaya veda edecek. Peki MasterChef Türkiye'de eleme adayları kimler oldu? Master Şef Türkiye'de kim elendi? İşte Master Şef Türkiye'ye ilk veda eden yarışmacı kim oldu?

MasterChef kim elendi, kim gitti? Kim veda etti?MasterChef ŞEF eleme adayları kimler oldu? MasterŞef Türkiye'de ilk eleme adayları açıklandı. Master Şef'de yarışmasında ilk kaybeden takım ve eleme adayları belli oldu. Peki MasterChef Türkiye'de eleme adayları kimler oldu? Master Şef Türkiye'de kim elendi? İşte Master Şef Türkiye'ye ilk veda eden yarışmacı kim oldu? Tüm detaylar haberimizde.

MASTERCHEF TÜRKİYE'DEN İLK ELENEN KİM OLDU?

MasterChef'ten ilk elenen isim Onur oldu.

MasterChef Şef Kim Elendi, Kim Gitti? Master Şef'e Kim Veda Etti? 3 Eylül KİM ELENDİ
MASTER ŞEF İLK DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?


İlk dokunulmazlık oyunu Kırmızı ve Mavi takım arasında yaşandı, dokunulmazlık oyununu Mavi Takım kazandı.  

MASTER ŞEF İKİNCİ DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

İlk dokunulmazlık oyunu Kırmızı ve Mavi takım arasında yaşandı, ikincisi oynan dokunulmazlık oyununu ise Kırmızı Takım kazandı.  

MASTER ŞEF DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

MasterChef'de yapılan yarışmalar sonrası ilk dokunulmazlığı Kırmızı takım yarışmacısı Suna kazandı. İkinci dokunulmazlık yarışmasında kaybeden Mavi takımdan dokulmazlığı Cemre kazandı.

MasterChef Şef Kim Elendi, Kim Gitti? Master Şef'e Kim Veda Etti? 3 Eylül KİM ELENDİ

MASTER ŞEF ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU, KİM ELENECEK?

Sevilen yarışmada ilk eleme adayı Kırmızı takımdan Ekin oldu. Yapılan oylama sonrası ise ikinci eleme adayı Eda oldu. İkinci günde Mavi takım dokunulmazlığı kaybetti. Mavi Takımda dokunulmazlığı kazanan Cemre İlk eleme adayı tabağı en kötü olan Onur’u seçti. İkinci aday Mustafa oldu.

MASTER ŞEF TÜRKİYE'DEN İLK KİM ELENECEK? KİM VEDA EDECEK?

Master Şef'de dokunulmazlık oyununu kaybeden Kırmızı oldu. Kırmızı takım arasında oynana Dokunulmazlık oyununu ise Suna kazandı. Suna eleme adayı olarak stratejik bir karar vererek Ekin'i seçti. Daha sonra takım arasında yapılan oylama sonucu en fazla oyu alaraka eleme adayı seçilen Eda oldu. İkinci dokunulmazlık oyununu Mavi Takım kaybetti. Dokunulmazlık oyununu kazanan Cemre oldu. Cemre ilk aday olarak Onur’u seçti. Yapılan oylamada en çok oyu alam Mustafa ikinci aday oldu. Kırmızı takımdan Ekin, Eda. Mavi takımdan Onur ve Mustafa birbirleri arasında yarışacak.

MASTERCHEF'DE İLK HANGİ TAKIM BİRİNCİ OLMUŞTU?

MasterChef Türkiye'de Mehmet Şef, yarışmacılardan dört çeşit yemek istedi. İlk takım oyununda gruplar, bakla çorbası, perde pilavı, islim kebabı ve kompostodan oluşan menüyle jüri karşısına çıktı. TV8'de yayımlanan MasterChef'te Somer Şef, iki takımın yemeklerini değerlendirdikten sonra kazanan ekibi açıkladı. MasterChef Türkiye’nin ilk takım yarışını mavi takım kazandı.


MasterChef Şef Kim Elendi, Kim Gitti? Master Şef'e Kim Veda Etti? 3 Eylül KİM ELENDİ



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...