10 il dışındaki okullar ne zaman açılacak? Milli Eğitim Bakanı Özer’den açıklama

Düzenleyen:
- Güncelleme:
10 il dışındaki okullar ne zaman açılacak? Milli Eğitim Bakanı Özer’den açıklama

EĞİTİM Haberleri

81 ilde okulların ne zaman açılacağı veliler ve öğretmenler tarafından yakından takip ediliyor. Ara tatil süresi önce yoğun kar yağışı nedeniyle ardından ise deprem nedeniyle 20 Şubat'a kadar uzatılmıştı. Konuyla alakalı yeni açıklamalarda bulunan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer 10 ilde okulların bir süre daha kapalı olacağını duyurdu. Peki, 10 il dışındaki okullar ne zaman açılacak? İşte Milli Eğitim Bakanı Özer’in son dakika açıklaması…

10 il dışındaki okullar ne zaman açılacak? Milli Eğitim Bakanı Özer’den açıklama

10 İL DIŞINDAKİ OKULLAR NE ZAMAN AÇILACAK? MİLLİ EĞİTİM BAKANI ÖZER’İN SON DAKİKA AÇIKLAMASI…

Merkez üssü Kahramanmaraş olan iki büyük depremin ardından birçok soru gündeme geldi, en çok merak edilenlerden biri de okulların durumu oldu. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer okullarda eğitim öğretim faaliyetlerine başlanma sürecine ilişkin açıklamada bulundu.

MİLLİ EĞİTİM BAKANI'NDAN AÇIKLAMALAR

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer,  basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Kahramanmaraş merkezli depremin ardından okulların durumundaki son gelişmeleri paylaştı.

Özer, depremden etkilenen 10 ilde 1 Mart'a kadar eğitim öğretime ara verildiğini duyurdu. Bu açıklamayla; Kahramanmaraş, Gaziantep, Hatay, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Şanlıurfa Adıyaman, Malatya 'da ara tatil süreci uzatılmış oldu. 

10 İL DIŞINDAKİ OKULLAR

Bakan Özer'in açıklamaları:

71 ilde eğitim 20 Şubat'ta başlayacak. 10 ilimizde eğitim öğretime 1 Mart'a kadar ara veriyoruz. 10 ilde ikili eğitime geçilecek.

 

Düzenleyen:  - EĞİTİM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...