Bakan Tekin genç eğitimcilerle buluştu: Başarı öğretmenle gelecek

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Bakan Tekin genç eğitimcilerle buluştu: Başarı öğretmenle gelecek

Eğitim Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Hedeflediğimiz ideallere, Bakanlık olarak hayata geçirdiğimiz projelerin başarıya ulaşması ancak öğretmen arkadaşlarımızla mümkündür" dedi.

MAHMUT ÖZAY'IN HABERİ - Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, fikir alışverişinde bulunmak amacıyla çeşitli platformlarda bir araya geldiği öğretmenlerle bu defa “Boğaziçi Öğretmenler Buluşması” adı altında Valide Sultan Gemisi’nde gerçekleştirilen etkinlikte bir araya geldi.

Öğretmenlerle sohbet eden Bakan Tekin, eğitimde başarıya ulaşmanın ancak öğretmenlerle birlik ve beraberlik ruhuyla çalışmakla mümkün olacağını kaydetti.

Bakan Tekin “Türkiye Yüzyılı kavramının yükseleceği yer, kuşkusuz eğitimdir. Öğretmenlerimizle hep beraber Türkiye Yüzyılı’nı inşa edeceğiz. Öz güvenli, bilimsel donanımlı, millî ve manevi değerlerine bağlı bir kuşağın inşa etmesinde hep beraber gayret göstereceğiz. Hedeflediğimiz ideallere, Bakanlık olarak hayata geçirdiğimiz projelerin başarıya ulaşması ancak öğretmen arkadaşlarımızla mümkündür” ifadelerini kullandı.

YENİ DÖNEME HAZIRLANIYORUZ

Öğrenciler, 5 Şubat’ta ikinci döneme başlayacak. Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin sosyal medya hesabından “Yarıyıl tatilinin ilk haftasını tamamladık. Eğitim ailesi olarak, okul koridorlarının çocuklarımızın neşeli sesleriyle dolacağı günü heyecanla bekliyoruz. Bizler de geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi güçlü bir tarihî ve kültürel donanımla geleceğe hazırlamak, bilimin ışığında gelişimlerini şekillendirmek için bu arayı değerlendirerek yeni döneme hazırlanıyoruz” dedi.

Düzenleyen:  - Eğitim
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...