Balıkesir Edremit okullar tatil mi? Balıkesir Valiliği açıkladı mı? 29 Kasım bugün Edremit'te okul tatil mi?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Balıkesir Edremit okullar tatil mi? Balıkesir Valiliği açıkladı mı? 29 Kasım bugün Edremit'te okul tatil mi?

Eğitim Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Olumsuz hava koşulları nedeniyle okulların tatil olup olmadığı araştırıldı. Balıkesir Valiliği'nden gelecek olan açıklama ise öğrenciler tarafından beklenirken Balıkesir Edremit okullar tatil mi? Balıkesir Valiliği açıkladı mı? 29 Kasım bugün Edremit'te okul tatil mi? soruları aratıldı.

Balıkesir Edremit okullar tatil mi? merak ediliyor. Türkiye genelinde hakim olan hava koşullarının ardından okullar tatil mi araştırıldı. Öğrencilerin gündeminde ise Balıkesir Edremit okullar tatil mi? Balıkesir Valiliği açıkladı mı? 29 Kasım bugün Edremit'te okul tatil mi? soruları aratıldı. İşte detaylar...

BALIKESİR EDREMİT OKULLAR TATİL Mİ?

Balıkesir Edremit'te okullarda eğitime devam ediliyor.

BALIKESİR 30 KASIM OKULLAR TATİL Mİ?

30 Kasım günü için Balıkesir Valiliği'nden henüz okulların tatil olacağı hakkında resmi bir açıklama gelmedi.

MUDANYA'DA OKULLAR TATİL Mİ?

Bursa’da etkili olan lodos nedeniyle merkez Yıldırım, Osmangazi, Nilüfer, Kestel ve Gürsu ilçelerinde okullar tatil edildi.

Bursa Valiliği bugün okulların tatil olup olmadığı hakkında bilgiyi sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile duyurdu. Bursa Valisi Mahmut Demirtaş'ın açıklaması şöyle oldu:

“İlimizde etkili olan olumsuz hava şartları nedeniyle; Osmangazi, Yıldırım, Nilüfer, Kestel ve Gürsu ilçelerimizde 29 Kasım Çarşamba günü ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün süreyle ara verilmiştir. Kamu kurumlarında çalışan hamile, engelli ya da kronik hastalığı bulunan personel de 29 Kasım'da idari izinli sayılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” 

Düzenleyen:  - Eğitim
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...