Karaman’da eğitime kar tatili

Düzenleyen:
Karaman’da eğitime kar tatili

EĞİTİM Haberleri

Yoğun kar yağışı sonrasında meydana gelen buzlanmayla birlikte günlük yaşamın zorlaştığı Karaman'nın merkez ve merkeze bağlı yerleşim yerlerindeki okullar 10 Şubat 2022 Perşembe günü 1 gün süreyle tatil edildi.

Kuvvetli kar yağışı yurdun bir kesimini etkisi altına almaya devam ediyor. Bu kapsamda kimi illerde eğitim kar nedeniyle sekteye uğruyor. Alınan son bilgiye göre;  Karaman’da yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle merkez ve merkeze bağlı yerleşim yerlerindeki okullar 10 Şubat 2022 Perşembe günü 1 gün süreyle tatil edildi.

ENGELLİ VE HAMİLE KAMU PERSONELİNE İZİN

Karaman Valiliği, okulların tatil edilmesiyle ilgili olarak yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada, "Yoğun kar yağışı ye buzlanma sebebiyle ulaşımda yaşanabilecek muhtemel olumsuzluklar nedeniyle ilimiz merkez ve merkeze bağlı okullarda 10 Şubat 2022 Perşembe günü yüz yüze eğitime 1 gün süreyle ara verilmiştir. Ayrıca, engelli ve hamile kamu personeli de idari izinli sayılacaktır" denildi.

Düzenleyen:  - EĞİTİM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...