Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Anneler Günü’nde çiçek satışları 10 kat arttı

Anneler Günü’nde çiçek satışları 10 kat arttı
Başlık ResmiAnneler Günü’nde çiçek satislari 10 kat artti

Çiçekçilerin yüzü Anneler Günü ile güldü. Anneler Günü haftasında satışlar 10 kat birden artarken, en çok karışık buket almayı tercih ettik.

Kaydet
|

Onu gül, orkide, menekşe, ve ortanca izledi. Çiçek alımı için ortalama 80 lira harcama yapıldığını belirten Türkiye Çiçekçiler Birliği Başkanı İsmail Başaran, “Açıkçası bu kadar yoğunluk beklemiyorduk. Genel anlamda ki durgunluk nedeniyle hazırlıksız yakalandık diyebiliriz. Çiçekçiler siparişlere yetişmekte güçlük çekti. Sevgililer Günü kadar olmasa da rekor satış yapıldı” dedi.

TELEFON ALDIK
Anneler Günü’nde teknolojik hediye tercihlerinin başında bu yıl da önceki yıllarda olduğu gibi akıllı telefonlar gelirken, onu kişisel bakım ürünleri ve küçük ev aletleri takip etti. Ayrıca bu yıl geçtiğimiz yıldan farklı olarak robot süpürgeler ve büyük ekranlı telefonlar hediye sepetlerinde daha fazla yer buldu.

Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Ekonomi
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.