Anneler Günü’nde çiçek satışları 10 kat arttı

Anneler Günü’nde çiçek satışları 10 kat arttı

EKONOMİ Haberleri

Çiçekçilerin yüzü Anneler Günü ile güldü. Anneler Günü haftasında satışlar 10 kat birden artarken, en çok karışık buket almayı tercih ettik.

Onu gül, orkide, menekşe, ve ortanca izledi. Çiçek alımı için ortalama 80 lira harcama yapıldığını belirten Türkiye Çiçekçiler Birliği Başkanı İsmail Başaran, “Açıkçası bu kadar yoğunluk beklemiyorduk. Genel anlamda ki durgunluk nedeniyle hazırlıksız yakalandık diyebiliriz. Çiçekçiler siparişlere yetişmekte güçlük çekti. Sevgililer Günü kadar olmasa da rekor satış yapıldı” dedi.

TELEFON ALDIK
Anneler Günü’nde teknolojik hediye tercihlerinin başında bu yıl da önceki yıllarda olduğu gibi akıllı telefonlar gelirken, onu kişisel bakım ürünleri ve küçük ev aletleri takip etti. Ayrıca bu yıl geçtiğimiz yıldan farklı olarak robot süpürgeler ve büyük ekranlı telefonlar hediye sepetlerinde daha fazla yer buldu.

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...