Akaryakıt devi Shell'den işçi kıyımı: 200 kişiyi işten çıkaracak! 130 kişi de listede 

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Akaryakıt devi Shell'den işçi kıyımı: 200 kişiyi işten çıkaracak! 130 kişi de listede 

Ekonomi Haberleri  / Anadolu Ajansı

Shell, sadeleşme ve performans odaklı dönüşüme gideceğini belirterek 2024’te 200 kişiyi işten çıkaracağını duyurdu. 130 kişilik pozisyona ilişkin de değerlendirme sürecinin devam ettiği açıklandı. 

Anadolu Ajansı’nın haberine göre, Shell'in e-posta yoluyla paylaştığı açıklamada, şirket bünyesindeki düşük karbon çözümleri biriminde sadeleşme ve performans odaklı dönüşüm yapılacağı duyuruldu.

Sadeleşme kapsamında, söz konusu birimdeki 200 kişi 2024'te işten çıkarılacak. Yapılanmanın 2024 sonuna kadar sürmesi planlanırken, bu süreçte 130 kişilik pozisyona ilişkin değerlendirme süreci olacak.

Shell'in düşük karbon çözümleri birimi, ulaşım ve sanayide karbonsuzlaşma ile hidrojen gibi gelişmekte olan enerji çözümlerini kapsıyor.

Shell, haziranda 2023-2025 döneminde e-mobilite ve elektrikli araç şarjı, düşük karbon yakıtları, yenilenebilir enerji üretimi, çevresel çözümler, hidrojen ve karbon yakalama teknolojilerinin gelişimini desteklemek üzere 10-15 milyar dolar arasında yatırım planladığını açıklamıştı.

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...