Akkuyu'da taşeron firma işçileri isyan etti: 3 aydır maaş ödemiyorlar

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Ekonomi Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Türkiye'nin ilk nükleer güç santrali olan Mersin'in Gülnar ilçesindeki Akkuyu Nükleer Güç Santrali'ndeki bir taşeron firmanın çalışanları, 3 aydır maaş alamadıklarını belirterek yetkililerden yardım istedi.

Mersin'de yapımı devam eden Akkuyu Nükleer Güç Santrali inşaat sahası dışındaki konteynır kampta zorunlu izin yaptırılan işçiler, çalıştıkları taşeron firmanın 3 aydır maaş ödemediğini ileri sürdü. Zor durumda olduklarını belirten işçiler, ilgili kurumlardan sorunlarının çözümü için destek beklediklerini söyledi.

Yaklaşık 100 civarında işçinin maaş alamadığını, kredi kartları ve borçlarını ödeyemediğini dile getiren işçiler, evlerine ekmek alacak paralarının dahi olmadığını öne sürdü.

İlgili mercilere de konuyla ilgili şikayette bulunduklarını aktaran işçiler, "Biz işçiyiz, emekçiyiz, köle değiliz burada. Dayanacak gücümüz kalmadı" dedi.

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...