Altın fiyatlarında sert düşüş! Yatırımcılara alım fırsatı doğdu: Gram ve çeyrek altın ne kadar?

Düzenleyen:
Altın fiyatlarında sert düşüş! Yatırımcılara alım fırsatı doğdu: Gram ve çeyrek altın ne kadar?

EKONOMİ Haberleri

Altın fiyatlarında düşüş sürüyor. Son dönemde hem ons hem de gram altın yukarı yönlü çıkışlar yakalamıştı. Özellikle Rusya-Ukrayna savaşı, dünya genelinde artan enflasyon, savaştan dolayı yaşanan petrol krizi ve artan Fed baskısı altın fiyatlarının yükselmesine neden olmuştu. Yeni haftanın ilk gününe 1998 dolardan başlayan ons altın ise şuan 1951 dolar seviyesinden işlem görüyor. Altındaki düşüş ise yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Peki gram altın ne kadar? Altın fiyatları düştü mü? Cumhuriyet ve çeyrek altın kaç TL? İşte 21 Nisan 2022 altın kuru fiyatları…

Son aylarda sert yükselişlerle dalgalanmalar yaşayan altın fiyatları düşüşe geçti. Haftanın ilk gününe 1998 dolardan başlayan ons altın 1951 dolara kadar geriledi. Fiyatların düşüşe geçmesiyle altın almak isteyenler güncel rakamları merak etmeye başladı. Peki gram, çeyrek, tam altın ne kadar? Altın fiyatları düştü mü? İşte 21 Nisan güncel altın fiyatları… 

ONS ALTIN ZİRVEDEN DÖNDÜ 

Tüm dünyada hızlanan enflasyon ve Ukrayna'yı işgal eden Moskova'nın 'operasyonlara devam edeceğiz' mesajı vermesiyle geçtiğimiz hafta ons altını son bir ayın zirvesine yakın seviyelere taşıdı. Ons altında en düşük 1971 dolar, en yüksek ise 1980 dolar seviyeleri görüldü. Ons altın şu dakikalarda geri çekilerek 1951 dolara kadar çekildi.

Altın fiyatlarında sert düşüş! Yatırımcılara alım fırsatı doğdu: Gram ve çeyrek altın ne kadar?Çeyrek altın ve gram altın ne kadar?

GRAM ALTIN NE KADAR?

Gram Altın bugün 920,17 liradan alınıyor ve 920,25 liradan satılıyor.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR? 

Çeyrek altın bugün 1.498,00 liradan alınıyor, 1.512,00 liradan satılıyor.

YARIM ALTIN KAÇ TL?

Yarım altın bugün 2.994,00 liradan alınıyor, 3.026,00 liradan satılıyor.

CUMHURİYET ALTIN NE KADAR?

Cumhuriyet altını 5.979,00 liradan alınıyor, 6.028,00 liradan satılıyor.

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...