Bakan Bolat, fahiş fiyat ve stokçulukla mücadele için harekete geçti

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Bakan Bolat, fahiş fiyat ve stokçulukla mücadele için harekete geçti

Ekonomi Haberleri  / Anadolu Ajansı

Ticaret il müdürleri ile Bakanlık'ta bir araya gelen Ticaret Bakanı Ömer Bolat, stokçulukla mücadeleye ilişkin önemli mesajlar verdi. Bakan Bolat, stokçuluk, güvensiz ürün, fahiş fiyat artışları ve haksız ticari uygulamalarla mücadeleye ilişkin etkin ve kararlı çalışmalarını daha da güçlendireceklerini söyledi.

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Bakanlığın Ankara'daki binasında 81 kentin ticaret il müdürleriyle görüşme toplantı gerçekleştirdi.

Bolat, toplantı sonucunda stokçuluk, güvensiz ürün, fahiş fiyat artışları ve haksız ticari uygulamalarla mücadeleyi daha etkin bir hale getirme kararı aldıklarını söyledi. 

'SONUÇ ODAKLI FAALİYETLERE DEVAM EDECEĞİZ'

Bolat, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Halkımızın refahı için sahada sonuç odaklı faaliyetlerimize devam edeceğiz." mesajını verdi.

Bakan Bolat, fahiş fiyat ve stokçulukla mücadele için harekete geçti

'HAKSIZ UYGULAMALARLA MÜCADELE SÜRECEK'

Bakan Bolat, toplantıya ilişkin yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

Ticaret Bakanlığımızın iç ticarete, tüketicilere, üreticilere, esnaf ve sanatkârlar ile kooperatiflere yönelik hizmetlerinin vatandaşlarımıza doğrudan ulaşmasında, 81 ilimizde çok önemli görev üstlenen Ticaret İl Müdürlerimiz ile Ankara’da Bakanlığımızda bir araya geldik.

Bazı sektörlerde görülen stokçuluk, güvensiz ürün, fahiş fiyat artışları ve haksız ticari uygulamalarla mücadelemizle ilgili etkin ve kararlı çalışmalarımızı daha da güçlendirmeye yönelik bir koordinasyon toplantısı gerçekleştirdik. Bu kapsamda; düzenleyici, denetleyici ve gerektiğinde tereddütsüz müeyyide uygulayıcı görevimiz çerçevesinde, halkımızın refahı için sahada sonuç odaklı faaliyetlerimize devam edeceğiz."

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...