Bakan Nebati'den seçim yorumu: 'Türkiye Yüzyılı'na bir kez daha mühür vuruldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Bakan Nebati'den seçim yorumu: 'Türkiye Yüzyılı'na bir kez daha mühür vuruldu

Ekonomi Haberleri

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'den seçim sonuçlarına ilişkin ilk yorum geldi. Bakan Nebati, "Feraset sahibi milletimiz, Cumhurbaşkanı'mız Recep Tayyip Erdoğan'ın güçlü liderliğinde, 'Türkiye Yüzyılı'na olan inancını bir kez daha mühürlemiştir" dedi.

Türkiye bugün Cumhurbaşkanlığı seçimleri için yeniden sandık başına gitti. İkinci turda Cumhur İttifakı adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçimleri önde tamamladı. Resmi olmayan sonuçlara göre Erdoğan, yüzde 52 oy alırken Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu yüzde 47.91 oy aldı. 

Seçim sonuçlarının netlik kazanmasının ardından Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'den ilk yorum geldi. Türkiye Yüzyılı'na dikkat çeken Bakan Nebati, "Bugün sandıklardan 'Durmak yok, yola devam' sesi yükseldi" dedi.

Açılan Sandık% 100Sandık İkonu
RECEP TAYYİP ERDOĞAN
RECEP TAYYİP ERDOĞAN
2. Tur
% 52.18
27,580,965
1. Tur
% 49.52
26,086,097
KEMAL KILIÇDAROĞLU
KEMAL KILIÇDAROĞLU
2. Tur
% 47.82
25,300,624
1. Tur
% 44.88
23,873,505
Son güncelleme: 2023-05-31 17:47:02
Veriler: İhlas Haber Ajansı

Bakan Nebati şunları söyledi:

 "28 Mayıs Demokrasi Zaferi" olarak nitelendirdiği sonuçların milletin her bir ferdine ve Türkiye'ye hayırlı olması temennisinde bulundu. Nebati, "Elhamdülillah, bugün sandıklardan 'Durmak yok, yola devam' sesi yükselmiş, feraset sahibi milletimiz, Cumhurbaşkanı'mız Recep Tayyip Erdoğan'ın güçlü liderliğinde, 'Türkiye Yüzyılı'na olan inancını bir kez daha mühürlemiştir. Adam kazandı, bay bay Kemal." 

Kaynak: Anadolu Ajansı

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...