Big Chefs halka arz ne zaman işlem görecek? Hisse ne zaman işlem görecek?

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Big Chefs halka arz ne zaman işlem görecek? Hisse ne zaman işlem görecek?

Ekonomi Haberleri

Bigchef için halka arz 3 Mayıs 2023 tarihi itibarıyla başladı. SPK'dan halka arz için onay alan Bigchefs'in talep toplama aşaması 3-4-5 Mayıs 2023 tarihlerinde yapıldı. Talep toplama aşamasının bitmesi sonrasında yatırım yapan vatandaşlar halka arz için daha çok araştırmalar yaparken Big Chefs halka arz ne zaman gerçekleşecek? Big Chefs halka arz ne zaman katılım sayısı nedir? gibi soruların cevaplarını haberin detaylarında yer alıyor. 

Sermaye Piyasası Kurulu'nca onaylanan Bigchefs halka arz süreci bitirildi. BigChefs 37 milyon lot pay dağıtmasının ardından halka arz oldu. BigChefs fonu %50-60 restoran büyümesinde, %20-30 oranında ise işletme sermayesinde ve %20-30 borçların azaltılması konusunda kullanılacak. Peki Big Chefs halka arz sonuçları ne zaman paylaşılacak? Ne zaman işlem görecek?

BİGCHEFS HALKA ARZ SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Bigchefs halka arz sonuçlarının 22 Mayıs tarihinde açıklanacağı ifade ediliyor. BigChefs'in işlem kodu BIGCH, halka arz fiyatı 22,50 TL olan restoranın halka arz sonuçları açıklandı. Büyük Şefler Gıda'nın 37 milyon TL'lik nominal değerli payların bütününün satıldığı halka arzında toplamdaki büyüklük 832.5 milyon TL oldu.

Firmanın 3-4-5 Mayıs tarihlerinde 1 TL'lik nominal değerli pay için 22.5 TL ile talep toplaması yapıldı.

Şirketin halka arzına aracılık gerçekleştiren Deniz Yatırım'dan bu sabah KAP'a yapılmış olan açıklamada, 3 milyon TL değerindeki nominal değerli payların ek satış hakkının da kullanıldığı ifade edilerek, sermaye artışı yöntemiyle halka arz edilen 7 milyon TL, ortak satış yöntemiyle halk arz edilen 27 milyon TL olacak şekilde toplamda 37 milyon TL nominal değerli payların bütününün satıldığı ifade edildi. Halka arzda payların %81.6'lık kısmı bireysel yatırımcılara, %18.4'lük kısmı ise yurtiçi kurumsal yatırımcılara dağıtıldı.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...