Borsa İstanbul'da halka arz rüzgarı! SPK'dan onay geldi, 3 şirket daha giriş yapacak

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Borsa İstanbul'da halka arz rüzgarı! SPK'dan onay geldi, 3 şirket daha giriş yapacak

Ekonomi Haberleri

Tarihi seviyelere yükselen Borsa İstanbul'da halka arz süreci devam ediyor. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), 3 yeni şirkete daha onay verdi. İzdemir Enerji Elektrik Üretim, Tatlıpınar Enerji Üretim ve Ofis Yem Gıda Sanayi ve Ticaret için önümüzdeki süreçte talep toplanmaya başlanacak.

Borsa İstanbul'da halka arz rüzgarı esmeye devam ediyor. Seçimlerin ardından yakaladığı ivme ile rekor üstüne rekor kıran Borsa İstanbul'a 3 yeni şirket daha katılıyor.

3 YENİ ŞİRKETE ONAY, 2 ŞİRKETE SERMAYE ARTIRIMI

Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK), yayınladığı bültene göre, 3 şirketin halka arzına, 2 şirketin bedelsiz sermaye artırımına onay verildi. Kurul, İzdemir Enerji Elektrik Üretim, Tatlıpınar Enerji Üretim ve Ofis Yem Gıda Sanayi ve Ticaret’in halka arzına onay verdi. Şirketler önümüzdeki süreçte talep toplamaya başlayacak.

SPK, Yayla Agro Gıda Sanayi ve Ticaret’in (YYLGD) ve Kimteks Poliüretan Sanayi ve Ticaret’in (KMPUR) bedelsiz sermaye artırımlarına onay verdi. 

6 KİŞİYE PARA CEZASI 34 WEB SİTESİNE HUKUKİ İŞLEM

Kurul, Birko Birleşik Koyunlular Mensucat Ticaret ve Sanayi (BRKO) hakkında yapılan incelemeler sonucunda 6 kişiye para cezası verildiğini duyurdu. Türkiye’de yerleşik kişilere yönelik internet aracılığıyla yurtdışında kaldıraçlı işlem yaptırıldığı belirlenen 34 adet web sitesi için hukuki işlemlerin yapılmasına karar verildiği paylaşıldı.

Kaynak: Haber Merkezi

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...