Dev İngiliz bankası Bitcoin'in 2023 ve 2024 hedeflerini açıkladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Dev İngiliz bankası Bitcoin'in 2023 ve 2024 hedeflerini açıkladı

Ekonomi Haberleri

Son dönemlerde kripto para piyasaları hareketli dönemler yaşıyor. Dünyanın en değerli kripto parası Bitcoin geçtiğimiz haftalarda 13 ayın en yüksek seviyesi olan 30 bin dolara yükseldi. İngiliz bankası Standard Chartered, Bitcoin fiyatının 2024 yılı sonuna kadar 120 bin dolara çıkabileceğini ifade etti.

Bitcoin fiyatları son haftalarda kritik seviyelerin üzerinde hareketlerine devam ediyor. İngiltere'nin önde gelen bankalarından Standard Chartered ise Bitcoin’e yönelik yeni tahminini açıkladı. 

YIL SONUNA KADAR YÜKSELİŞ 

İngiltere'nin önde gelen bankalarından Standard Chartered yayınladığı raporda, "kripto kışı" olarak adlandırılan dönemin sona erdiğini söyledi. En çok işlem gören kriptopara olan Bitcoin'de fiyatı yukarı yönlü hareketinin gelecek yılın sonuna kadar devam ettireceğini öngördü. 

2024 HEDEFİ 2024 

Bitcoin fiyatının bu yıl sonuna kadar 50 bin dolara ve gelecek yılın sonuna kadar 120 bin dolara çıkabileceğini savunan Standard Chartered, yükselen fiyatın Bitcoin madencilerin daha fazla arza cesaretlendirebileceğini de vurguladı. Standard Chartered Nisan ayında yayınladığı raporda Bitcoin fiyatının 2024 sonunda 100 bin dolar olacağını öngörmüştü.

SHIB İÇİN 10X TAHMİNİ

Kripto paralar içerisinde en çok kazandırılması beklenen coinlerinden olan SHIB coinin 2024'te en az 10 katına çıkacağı iddia edildi. 2024 yılı ile birlikte SHIB başta olmak üzere pek çok altcoinin değer kazanması bekleniyor. 

Geçen süre içerisinde hemen hemen bütün kripto para birimlerinde büyük değer kayıpları yaşandı. Maaslesef değer kayıplarının önüne geçmek ne yazık ki mümkün olmadı. Bu yıl içerisinde Bitcoin’in fiyatı 20 bin doların da altını görmüş durumlar dahii oldu. 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...