Kripto para amirali son 1 yılın zirvesinde, Bitcoin 31 bin doları aştı!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kripto para amirali son 1 yılın zirvesinde, Bitcoin 31 bin doları aştı!

Ekonomi Haberleri

Önde gelen kripto para birimi Bitcoin 2022 Haziran ayından bu yana ilk kez 31 bin dolar seviyesini aştı. Tarihi rekorun arkasındaki neden ortaya çıktı.

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun (SEC) önde gelen dijital varlık borsalarına yönelik dava açması ve Fed'in faiz artışına ara vermesinin ardından düşüşe geçen, lider kripto para birimi Bitcoin, yeniden yükseliş trendine girdi. Kripto para amirali, mart ayından bu yana en önemli haftalık kapanışını gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

BLACKROCK'LA YÜKSELİŞ HIZLANDI

Dünyanın en büyük varlık yönetim şirketi BlackRock’ın spot Bitcoin ETF başvurusu yapmasıyla hızlanan artış, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), Volatility Shares şirketi tarafından yapılan, vadeli işlem sözleşmelerine dayalı Bitcoin ETF başvurusunu onaylanmasıyla daha da hızlandı.

BITCOIN SON BİR YILIN ZİRVESİNDE

Bitcoin, uzun zamandır kıramadığı 31 bin dolar seviyesini dün aştı. 2022 yılının haziran ayından bu yana ilk kez görülen bir seviyeye ulaşan Bitcoin'in, piyasa değeri 600 milyar doları buldu.

Kripto para amirali son 1 yılın zirvesinde, Bitcoin 31 bin doları aştı!

GÜNCEL KRİPTO PARALAR İÇİN TIKLAYINIZ

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...