Emeklilere bir ödeme daha! 10 bin TL ek ödemeler Şubat ayında hesaplara geçecek

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Emeklilere bir ödeme daha! 10 bin TL ek ödemeler Şubat ayında hesaplara geçecek

Ekonomi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Milyonlarca emeklinin beklediği maaş zammı sonunda belli oldu. Aralık ayı enflasyonu ile emekli maaşlarına yüzde 42,5 oranında zam yapılmıştı. Gelen zam emekliler tarafından tepki geçerken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla maaşlara yüzde 49.5 oranında ekstra zam yapıldı. Yapılan zam sonrası en düşük emekli maaşı 10 bin TL olurken bankalar promosyon yarışına girdi. Akbank emeklilere özel dev promosyon kampanyasını duyurdu. Şubat ayında hesaplara 10 bin TL yatırılacak. İşte merak edilen promosyon kampanyasının detayları…

Emekli maaşlarına en son olarak yüzde 49,5 oranında zam yapılmış ve düzenleme TBMM’den onaylanarak geçmişti. Emekli maaşlarına gelen ilave zam sonrası bankalar promosyon yarışına girdi. Hem özel bankalar hem de devlet bankaları peş peşe promosyon ücretlerini güncellerken Akbank’tan güzel haber geldi. Emekli maaşını Akbank’tan alan emeklilerin hesabına 10 bin TL yatırılacak. 

Emeklilere bir ödeme daha! 10 bin TL ek ödemeler Şubat ayında hesaplara geçecek

EMEKLİLERE BİR GÜZEL HABER DAHA! 10 BİN TL EK ÖDEME VERİLECEK 

Akbank 2024 yılının ilk kampanyasını duyurdu. Emekli müşterilerini kaybetmek istemeyen banka, promosyon ücretlerini güncelledi. Emekli maaşını Akbank’a taşıyan ve 3 yıllığına buradan almayı taahhüt eden emeklilere tam 10.000 TL'lik nakit destek sağlanacak. Tek şart emekli maaşını taşımak ve 3 yıllığına bankadan almayı taahhüt etmek. Herhangi bir ek koşul istemeyen banka kolay başvuru fırsatları da tanıyor.

Aynı zamanda banka kredi kartı kullanan müşterilerine özelde bir kampanya başlattı. Emekli maaşını taşımanın yanında Akbank tarafından verilen kredi kartını kullanan emekliler aidat ödemeyecek. Buna ek olarak kredi kartından belli bir harcama sözü vermeleri halinde ek ödeme almaya da hak kazanacak.

Emeklilere bir ödeme daha! 10 bin TL ek ödemeler Şubat ayında hesaplara geçecek

AKBANK PROMOSYON BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Yine Akbank'tan promosyonu almak isteyen emeklilerin şubeye gitmesine de gerek yok. Kolay ve hızlı başvuru ile Akbank müşterisi olmak sadece dakikalar sürüyor. Akbank mobil uygulamasını cep telefonunuza yükleyerek yeni müşteri olmak için hemen başvurunuzu yapabilirsiniz.

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...