Halk Bankası Makedonya'da yeni şube açtı

Halk Bankası Makedonya'da yeni şube açtı
Başlık ResmiHalk Bankasi Makedonya'da yeni sube açti

Türkiye Halk Bankası'nın Makedonya'daki iştirakı "Halkbank A.D. Skopje", bu ülkedeki 33. şubesini başkent Üsküp'ün Çayır Belediyesi'nde açtı

Kaydet
|
Açılış törenine Halk Bankası Makedonya Genel Müdürü Necdet Palakçı, Türkiye'nin Üsküp Büyükelçisi Ömür Şölendil, Üsküp Çayır Belediye Başkanı İzzet Meciti, ülkedeki Türk kurumlarının temsilcileri ve diğer konuklar katıldı.


Palakçı, burada yaptığı konuşmada, Halk Bankası'nın sadece Makedonya'da değil, tüm bölgede en güçlü olmak istediklerini belirterek, Sırbistan'daki Çaçanska Bankası'nın hisselerinin büyük çoğunluğunu satın aldığını anımsattı.


Makedonya'da önemli yatırımları bulunan ''Halkbank A.D. Skopje'', daha önce Makedonya A Milli Basketbol Takımı'na da ana sponsor olmuştu.
Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Ekonomi
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.