İhlas Ev Aletleri, Aquatech Fuarı’nda

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
İhlas Ev Aletleri, Aquatech Fuarı’nda

Ekonomi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Dünyanın en önemli su arıtma üreticileri, Holllanda’nın başkenti Amsterdam’da sektörün en prestijli fuarı olan Aquatech 2023 Su Arıtma Fuarı’nda buluştu.

Belirli periyotlarla dünyanın farklı bölgelerinde ve her iki yılda bir de Amsterdam’da düzenlenen fuara dünyanın her yerinden su arıtma sektöründen firmalar katılıyor. İhlas Ev Aletleri Genel Müdür Yardımcısı Uğur Kurt “İhlas Ev Aletleri olarak önemli bir mottomuz var: Temiz Hava, Temiz Su ve Temiz Gıda. Temiz suyun sağlığımız için ne kadar önemli olduğu inkâr edilemez bir gerçek. İçme suyunun kalitesini artırmak, büyük bir öneme sahip. Faaliyet alanlarında iddiasını ortaya koyan İhlas Ev Aletleri, Türkiye’nin ilk su arıtma üreticisi olarak, su arıtma teknolojileri konusunda da öncü rol oynamaktadır. Amsterdam Aquatech Su Arıtma Fuarı gibi prestijli etkinliklerde yer alarak, kalite ve markamızın bilinirliliğini artırmayı hedefliyoruz” dedi.

İhlas ürünlerinin Amerikan Ulusal Hijyen Vakfı NSF tarafından onaylı olduğuna dikkat çeken Kurt, şunları söyledi: NSF, belirlenen sağlık standartlarına uyumluluk konusunda, fabrikamızda planlı ve plansız denetimler gerçekleştiriyor. Suyla temas eden bütün komponentlerin sağlığa uygunluk şartlarını titizlikle denetliyor. İhlas Ev Aletleri, su arıtma teknolojilerindeki kalitesini kanıtlamış ve Reverse Osmosis su arıtma sistemleri konusundaki uzmanlığı ile Türkiye’de bir öncü olarak tanınmıştır. Gelecekte de bu alandaki liderliğini sürdürerek, su arıtma teknolojilerindeki gelişmelere öncülük edecektir.

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...