İstanbul Havalimanı'nda 'zehir taciri' operasyonu: 568 kilogram uyuşturucu ele geçirildi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Ekonomi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Ticaret Bakanlığı, İstanbul Havalimanı'nda gerçekleştirilen operasyona ilişkin sosyal medyadan paylaşım yayımladı. Başarılı operasyon sonucunda 568 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildi.

Ticaret Bakanlığı, İstanbul Havalimanı'nda düzenlenen operasyona ilişkin X isimli sosyal medya platformu üzerinden bir paylaşım yayımladı. Paylaşımda, İstanbul Havalimanı'nda 568 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildiği bildirildi.

Bakanlığın açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

"Gümrük Muhafaza Ekiplerimiz, İstanbul Havalimanı’nda gerçekleştirdiği başarılı operasyon sonucunda 568 kilogram uyuşturucu madde yakaladı.

Ticaret Bakanlığı olarak, milletimizi ve onun özelinde geleceğimiz olarak gördüğümüz çocuklarımızı, gençlerimizi uyuşturucuya karşı korumak için, elimizden gelen tüm gayreti bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da göstermeye devam edeceğiz.

İllegal ticarete tevessül edenlere, sağlıklı yarınlarımıza kastedenlere fırsat vermeyecek, yaşama şansı tanımayacağız."

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...