Kale Seramik halka arz ne zaman gerçekleşecek? Kale seramik kaç lot verir, fiyatı ne kadar, hangi bankalarda olacak?

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kale Seramik halka arz ne zaman gerçekleşecek? Kale seramik kaç lot verir, fiyatı ne kadar, hangi bankalarda olacak?

Ekonomi Haberleri

Yatırımcıların uzun zamandır beklediği haber Sermaye Piyasası Kurulu’ndan (SPK) geldi. Sermaye Piyasası Kurulu Çanakkale Kalebodur Seramik Sanayi AŞ’nin (KALES) halka arzına onay verdi. Onaydan sonra yatırımcılar arama motorlarında “Kale Seramik halka arz ne zaman gerçekleşecek? Kale seramik kaç lot verir, fiyatı ne kadar, hangi bankalarda olacak?” sorularının cevaplarını aramaya başladılar. Peki, “Kale Seramik halka arz ne zaman gerçekleşecek? Kale seramik kaç lot verir, fiyatı ne kadar, hangi bankalarda olacak?” İşte detaylar…

Sermaye Piyasası Kurulu, Çanakkale Kalebodur Seramik Sanayi AŞ’nin (KALES) halk arzına onay verdi. Kale Seramik’in onay alması ile yatırımcılar Kale Seramik hakkında pek çok şeyi merak etmeye başladı. Arama motorlarında “Kale Seramik halka arz ne zaman gerçekleşecek? Kale seramik kaç lot verir, fiyatı ne kadar, hangi bankalarda olacak?” sorusunu araştırılmaya başlandı. Şirket önümüzdeki günlerde talep toplamaya başlayacak. Yatırımcılar tarafından büyük ilgi görmesi beklenen halk arzda geniş bir konsorsiyum oluşması bekleniliyor. İşte, Kale Seramik halka arz ne zaman gerçekleşecek? Kale seramik kaç lot verir, fiyatı ne kadar, hangi bankalarda olacak? sorularının cevapları…

KALE SERAMİK HALKA ARZI NE ZAMAN GERÇEKLEŞECEK?

Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onay alan Kale Seramik’in 19-20-21 Temmuz tarihlerinde halka arz olacağı tahmin ediliyor. Kale Seramik’in halka arz talep toplama süresi 3 gün olacak.

KALE SERAMİK HALKA ARZ FİYATI NE KADAR OLACAK?

Kale Seramik hisseleri 25 TL’den halk arzı gerçekleşecek.

Kale Seramik halka arz ne zaman gerçekleşecek? Kale seramik kaç lot verir, fiyatı ne kadar, hangi bankalarda olacak?

KALE SERAMİK HALKA ARZ KAÇ LOT VERİR?

Kale Seramik’in tahmini lot dağılımı şu şekildedir;

  • 1 milyon katılım olursa 109 lot
  • 1.2 milyon katılım olursa 91 lot
  • 1.4 milyon katılım olursa 78 lot
  • 1.6 milyon katılım olursa 68 lot

KALE SERAMİK HALKA ARZI ORANSAL MI YOKSA EŞİT Mİ OLACAK?

Kale Seramik’te halka arz eşit dağıtım şeklinde gerçekleşecek.

KALE SERAMİK BORSA SEMBOLÜ NE OLACAK?

Kale Seramik’in borsa sembolü “KALES” olacak.

KALE SERAMİK HALKA ARZ HANGİ BANKALARDA OLACAK?

Kale Seramik’in halka arzı Ak Yatırım Menkul Değerler A.Ş ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş liderliğinde gerçekleşecek. Halka arza katılım sağlanabilecek diğer banka ve aracı kurumlar onaylı izahname ile birlikte ilan edilecek.

KALE SERAMİK HALKA ARZ BÜYÜKLÜĞÜ NE KADAR?

Kale Seramik’in halka arzının büyüklüğü 2,7 milyar TL olarak açıklandı.

KALE SERAMİK HALKA AÇIKLIK ORANI NE KADAR?

Kale Seramik’in halka açıklık oranı %21,25’dir. Toplamda 109 milyon adet lot dağıtılacak.

KALE SERAMİK KİMİN?

Kale Seramik’te 2 ortak bulunmaktadır.

Şirket paylarının;

%77.75’i H.İbrahim Bodur Holding

%18.25’i Victory International’a aittir.

KALE SERAMİK HAKKINDA

Kale Seramik, Türkiye merkezli bir seramik üreticisidir. Şirket, seramik, fayans, porselen ve seramik kaplamalar gibi birçok ürünün üretimini gerçekleştirmektedir. Kale Seramik, iç ve dış mekanlarda kullanılan seramik ve fayansların yanı sıra banyo, mutfak ve diğer yaşam alanları için çeşitli tasarımlarda seramik ve porselen ürünler sunmaktadır.

Kale Seramik, geniş bir ürün yelpazesine sahiptir ve farklı stillerde ve desenlerde seramik ve fayanslar sunmaktadır. Modern, klasik, rustik, minimalist ve daha pek çok tarzda ürünler bulunmaktadır. Renk seçenekleri de geniş bir çeşitlilik gösterir, bu sayede müşteriler kendi tercihlerine ve dekorasyon tarzlarına uygun olanı seçebilirler.

Kalite, dayanıklılık ve tasarım açısından Kale Seramik ürünleri genellikle yüksek standartlara sahiptir. Şirket, teknolojik yenilikleri takip ederek ürünlerinin kalitesini sürekli olarak iyileştirmekte ve çevreye duyarlı üretim yöntemlerini benimsemektedir.

Kale Seramik, dünya genelinde birçok ülkeye ihracat yapmakta ve uluslararası alanda tanınmış bir marka haline gelmiştir. Şirketin ürünleri, konut projeleri, ticari alanlar, oteller, hastaneler, ofisler ve diğer birçok yapının inşaat ve dekorasyonunda yaygın bir şekilde kullanılmaktadır.

Kısacası, Kale Seramik, geniş ürün yelpazesi, kaliteli üretim ve çeşitli tasarım seçenekleri ile bilinen bir seramik üreticisidir ve dekorasyon ihtiyaçlarını karşılamak için birçok farklı seçenek sunmaktadır.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...