LPG fiyatlarına zam mı gelecek? Akaryakıtta zam iddiası! Güncel LPG, benzin ve motorin fiyatları ne kadar?

Düzenleyen:
LPG fiyatlarına zam mı gelecek? Akaryakıtta zam iddiası! Güncel LPG, benzin ve motorin fiyatları ne kadar?

EKONOMİ Haberleri

Brent petrolün varil fiyatındaki hareketli dalgalanma benzin ve motorini etkilemiş durumda. Araç sahipleri ise akaryakıt fiyatlarını yakın takibe aldı. Sektör kaynaklarından gelen bilgiye göre ise LPG fiyatlarına zam yapılacağı iddia edildi. Peki LPG fiyatlarına zam mı geliyor? LPG fiyatları ne kadar? İstanbul, Ankara ve İzmir’de LPG fiyatları kaç TL? 4 Nisan akaryakıt fiyatları ne kadar? İşte güncel LPG, benzin ve motorin fiyatları…

Güncel akaryakıt fiyatları araç sahipleri tarafından araştırılmaya devam ediyor. Sektör kaynaklarından gelen son dakika bilgisine göre, LPG fiyatlarına bu geceden itibaren geçerli olmak üzere 60 kuruş zam geleceği iddia edildi. Peki LPG fiyatlarına zam gelecek mi? LPG fiyatlarına ne kadar zam gelecek? 4 Nisan 2022 akaryakıt fiyatları ne kadar? 

LPG’YE ZAM MI GELECEK? 

Benzin ve motorindeki fiyat artışları LPG’yi de etkilemiş durumda. Sektör kaynaklarından alınan bilgilere göre, 5 Nisan itibariyle LPG’ye 60 ila 65 kuruş arasında zam gelmesi bekleniyor. Bu gece yarısından itibaren geçerli olacak zam ile birlikte otogazın litre fiyatı 12 liraya dayanacak.

BRENT PETROLDE SON DURUM 

ABD Başkanı Biden’dan petrol fiyatlarını düşürmek ve enflasyonla mücadeleye destek olmak için rezervlerinden günde 1 milyon varil petrolü kullanıma sunacağını açıklamasının etkisi yeni haftada da sürdü. ABD ham petrol fiyatları geçtiğimiz hafta yüzde 13 gerilemesinin sonrasında yeni güne 100 doların altında başladı. Brent petrol de şu an 107 dolar seviyesinde bulunuyor. 

GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI 

4 Nisan benzin ve motorin fiyatları;

İstanbul Avrupa yakasında bir litre benzin fiyatı: 18,99 TL
İstanbul Anadolu yakasında bir litre benzin fiyatı: 19,00 TL 
İstanbul motorin litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 21.23 TL
İstanbul motorin litre fiyatı Avrupa Yakası'nda 21.31 TL

Ankara ve İzmir’de benzin ve motorin fiyatı ne kadar?

Ankara benzin litre fiyatı: 19.08 TL
Ankara motorin litre fiyatı: 21, TL
İzmir benzin litre fiyatı: 19.80 TL
İzmir motorin fiyatı: 21.27 TL

Otogaz:

İstanbul: 11,03
Ankara: 11,20
İzmir: 11,03

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...