Otomobil depoları doldu taştı: Sıfır araçlar parkta kaldı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Otomobil depoları doldu taştı: Sıfır araçlar parkta kaldı

Ekonomi Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Haydarpaşa Limanı'na gemilerle getirilen binlerce otomobil, satılmak üzere galerilere gideceği günü bekliyor. Otomobillerin havadan dronla çekilen görüntüleri ise ilginç manzaralar oluşturdu.

Türkiye'de 2.el otomobil fiyatlarını düşürecek hamleler yapılmaya devam ediliyor. Ticaret Bakanlığı'nın aldığı önlemler ve yeni düzenlemelerle birlikte fiyatlardaki köpük kalktı ve fiyatlar aşağı yönde seyrelmeye başladı. Yeni düzenlemelerle birlikte elde kalan otomobilleri, galericiler kampanyalı ve uygun fiyatlara satmaya başladı. Otomobil alanların sayısının düşmesi sebebiyle getirilen yeni ithal araçlar limanların otoparkında kaldı.

Türkiye, bu düzenlemelerin yanında otomobil ithal etmeye devam ediyor. Üretildikleri ülkelerden getirilen sıfır araçlar gemilerle İstanbul Haydarpaşa ve diğer uygun limanlara getiriliyor. Araçlar, burada marka ve modellerine uygun olarak park ediliyor ve bir süre sonra galerilere gönderiliyor. 

Otomobil depoları doldu taştı: Sıfır araçlar parkta kaldı

Park halindeki binlerce aracın Haydarpaşa Limanı'nda havadan görüntülenmesi ise ilginç manzaralar oluşturdu.

Görüntülerde araçlardan bazılarının gemilerden indirilerek, park alanlarına dizilmeye devam edildiği görülüyor. Öte yandan ortaya çıkan bu manzara Türkiye ekonomisinde cari açığı hazırlayan sebeplerden biri olarak yorumlandı.

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...