Site ve apartman aidatları cep yakacak: Tarih verildi, asgari ücret zammı yolda

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Site ve apartman aidatları cep yakacak: Tarih verildi, asgari ücret zammı yolda

Ekonomi Haberleri

Asgari ücrete yapılan zam site ve apartman aidatlarına yansımaya başlıyor. Aidatlara yüzde 34 zam gelmesi beklenirken, site ve apartmanda oturmak cep yakacak.

Asgari ücret yapılan zam diğer gider kalemlerine yansımaya başlıyor. En çok şikayet konularının başında gelen site ve apartman aidatlarına asgari ücret artışının yansıması bekleniyor.

AİDATLARA ZAM YOLDA

CNNTürk'te yer alan habere göre asgari ücrete gelen zammın ardından site ve apartaman aidatlarında da artış yaşanacak. Sitelerde çalışan personellerin maaşlarında düzenlemeye gidilecek. site ve apartaman aidatlarına yüzde 35 ile yüzde 40 arası bir artış geliyor.

KRİTİK TARİH 1 TEMMUZ

Türkiye Kentsel Tesis Yönetim Derneği Başkanı Suat Sandalcı, “Site ve apartman yöneticileri bu zammı 1 Temmuz itibariyle uygulayacaklar. Personellerdeki bir maaş düzenlemesine gidilecek asgari ücretteki artışlar nedeniyle. Site aidatlarında yüzde 35, yüzde 40 civarı bir zam meydana gelecek. Bir sitede işletme projesi hazırlanırken profesyonel ellerden hizmet alınması çok önemli. Kat maliklerini buradan uyaralım. Kat Malikleri Genel Kurullarına katılsınlar. Orada alınan kararlar bağlayıcı oluyor.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: CNN Türk

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...