Tarımsal destek ödemeleri hesaplara yattı! Bakan Yumaklı’dan çiftçiye müjdeyi duyurdu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Tarımsal destek ödemeleri hesaplara yattı! Bakan Yumaklı’dan çiftçiye müjdeyi duyurdu

Ekonomi Haberleri

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’dan çiftçiyi sevindiren haber geldi. Bakan Yumaklı, tarımsal destek ödemelerinin hesaplara yatırıldığını duyurdu. Bakan Yumaklı, "Hayvan hastalığı tazminatı, süt analizi, yağlı tohumlu bitkiler, sertifikalı tohum üretimi gibi destekler ve özellikle de genç ve kadın kardeşlerimizi ilgilendiren Uzman Eller Projesi destekleriyle toplamda 300 milyon liralık tarımsal destek ödemelerimizi çiftçi kardeşlerimizin bugün hesabına aktardık." dedi.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, AK Parti İl Başkanlığı'nda düzenlenen "Şehir Buluşmaları Siirt" programına katıldı.

ÇİFTÇİYE MÜJDE

Programda konuşan Bakan İbrahim Yumaklı, çiftiye müjdeyi verdi. Yumaklı, "Hayvan hastalığı tazminatı, süt analizi, yağlı tohumlu bitkiler, sertifikalı tohum üretimi gibi destekler ve özellikle de genç ve kadın kardeşlerimizi ilgilendiren Uzman Eller Projesi destekleriyle toplamda 300 milyon liralık tarımsal destek ödemelerimizi çiftçi kardeşlerimizin bugün hesabına aktardık." dedi.

BU YIL 39 MİLYAR TL'LİK DESTEK ÖDEMESİ YAPILDI

Sözlerini sürdüren Bakan Yumaklı, böylece bu yıl şu ana kadar çiftçiye 39 milyar lira tarımsal destek ödemesi yaptıklarını bildirdi.

Bakan Yumaklı, destek ödemelerinin hayırlı ve bereketli olmasını diledi.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...