TÜBİTAK 273 personel alacak

Düzenleyen:
- Güncelleme:
TÜBİTAK 273 personel alacak

Ekonomi Haberleri

Türkiye Bilimsel ve Teknoloji Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) 273 araştırmacı, AR-GE teknisyeni ile teknik ve destek personeli istihdam edeceğini açıkladı. Son başvuru tarihi olarak da 17 Nisan 2023 tarihini verdi.

Türkiye Bilimsel ve Teknoloji Araştırma Kurumu (TÜBİTAK), çeşitli birimlerinde istihdam edilmek üzere 273 personel alımı gerçekleştirecek.

Kurumun, Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre, TÜBİTAK Bilişim ve Bilgi Güvenliği İleri Teknolojiler Araştırma Merkezi (BİLGEM), Marmara Araştırma Merkezi (MAM), Raylı Ulaşım Teknolojileri Enstitüsü (RUTE) ve Ulusal Akademik Ağ ve Bilgi Merkezi (ULAKBİM) bünyesinde görev yapmak üzere 273 araştırmacı, AR-GE teknisyeni ile teknik ve destek personeli istihdam edilecek.

Başvurular 17 Nisan'a kadar yapılacak. Detaylı bilgiye TÜBİTAK (www.tubitak.gov.tr) ile Türkiye İş Kurumunun (www.iskur.gov.tr) internet sitelerinden ulaşılabilecek.

TÜBİTAK NEDİR?

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) 1963'te Cemal Gürsel tarafından kurulmuştur. İlk ismi  "Türkiye Bilim Teknik ve Araştırma Kurumu" olan TÜBİTAK, 1993 yılından itibaren Popüler Bilim kitapları basmaya başlamıştır. TÜBİTAK, 2005 yılında adının son halini almıştır.
TÜBİTAK, Türkiye'de bilim ve teknolojiyi teşvik etme, yönlendirme ve popülerleştirmeyi amaçlamaktadır. Kurum ve Bilim Kurulu Başkanlığını Prof. Dr. Hasan Mandal yapmaktadır.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

AA

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...