Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları 42 işçi alımı yapacak: Başvurular İŞKUR üzerinden yapılacak

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları 42 işçi alımı yapacak: Başvurular İŞKUR üzerinden yapılacak

Ekonomi Haberleri

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD), 42 istasyon işçisi istihdam edecek. İşçi alımına ilişkin talepler İş Kurumu'nun (İŞKUR) internet sitesinde 18 Ağustos'a kadar yayınlanacak.

TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü istihdam edilmek üzere 42 operasyon işçisini İstanbul Havalimanı Gar Müdürlüğüne işe alacak. Bununla birlikte Kayseri, Afyonkarahisar, Mersin, İstanbul ve Kocaeli il sınırlarında bulunan işyerlerine kaynakçı sanat kolunda 5 eski hükümlü istihdam edilecek.

14.08.2023-18.08.2023 tarihleri arasında işçi alımına ilişkin talepler İş Kurumu'nun (İŞKUR) sitesinde yayınlanacak.

OPERASYON İŞÇİSİ BAŞVURU ŞARTLARI

Operasyon işçisi olarak başvuracak adayların, ilan tarihi itibariyle 36 yaşını doldurmamış olması ve belirtilen meslek yüksekokulu programlarından mezun olması gerekmektedir.

KAYNAK İŞÇİSİ BAŞVURU ŞARTLARI

Kaynak işçisi olarak başvuru yapacak adayların ise İlan tarihi itibariyle 36 yaşından gün almamış olması gerekmektedir. Ayrıca Ortaöğretim meslek lisesi Metal İşleri bölümü, Meslek yüksekokulu Metal İşleri veya Kaynak Teknolojisi programlarından mezun olması

Diğer ortaöğretim bölümlerinden başvuru yapacakların ise

11UY0014-3 Alüminyum Kaynakçısı (Seviye 3)
11UY0010-3 Çelik Kaynakçısı (Seviye 3)
11UY0016-4 Kaynak Operatörü (Seviye 4) mesleki yeterlilik veya Kaynakçılık ustalık belgelerinden birine sahip olması gerekmektedir.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...